Læs venligst vores salgs- og leveringsbetingelser igennem, før du handler på Kemoteket.dk. Ved køb af varer accepterer og godkender du vores betingelser.

Priser & fragt

Alle priser på Kemoteket.dk er angivet i DDK og er inklusiv 25 % moms.

Levering uden omdeling: fra 27,-

Levering med omdeling: 45,-

Ordre over 399,- sendes fragtfrit.

Afhentning: Afhent dine varer på vores lager i Odense. Så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varene er klar til afhentning. Adressen er: Oluf Bagers Gade 29 2.tv. 5000 Odense C.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigninger og udsolgte varer. 

Du vil altid få en e-mail, når din ordre er afsendt fra os. E-mailen indeholder informationer, så du kan spore din pakke.

Betalingsmetoder

På webshoppen godkender vi følgende betalingskort:

  • Dankort
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Mobilepay

Information du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), med et sikkerheds-certifikat. Det betyder, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer omkring dine kreditkortoplysninger

Leveringsvilkår

Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage, fra vi har registret din bestilling. De fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet. Hvis bestillingen falder sammen med weekend eller helligdage forbeholder Kemoteket.dk sig retten til at levere indenfor 4-6 dage efter ordren er afgivet.

 

Registrering af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Kemotekets nyhedsbrev vil du sikre dig information om nyheder, kampagner m.m. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.

 

14-dages fortrydelsesret

Fortryder du dit køb skal du indenfor 14 dage efter levering give Kemoteket.dk en meddelelse herom eller benytte standardformularen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Når du benytter dig af fortrydelsesretten vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb, umiddelbart efter, at vi har modtaget varen retur. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Da varens emballage repræsenterer en værdi i forbindelse med gensalg, bedes denne returneres i den originale emballage.  Leveringsomkostninger påhviler dig som kunde – PRIS

Du er ansvarlig for at den returnerede vare er pakket forsvarligt ind. I tilfælde af at returnerede varer ikke dukker op er det forbrugeren der skal bevise afsendelse. Har forbrugeren ikke gemt kvittering, eller er varen beskadiget hæfter kemoteket.dk ikke for tilbagebetalingen.

Returvarer skal sendes til:

Kemoteket.dk

Oluf Bagers Gade 29 2 tv

5000 Odense

Denmark

 

Betaling med rekvisition

Vælger du at betale hovedbeklædning med en rekvisition skal du gøre følgende: Send dokumentation af din gyldige og underskrevne rekvisition til kontakt@kemoteket.dk. Når vi har modtaget rekvisitionen får du udleveret en personlig kode, som du indtaster ved betaling. Såfremt du allerede har brugt din bevilling forbeholder Kemoteket.dk sig retten til at opkræve dig det fulde beløb. Fortryder du varer købt med en rekvisition ombytter Kemoteket.dk gerne til en anden hovedbeklædning. Beløbet udbetales ikke

Varen er forkert/i stykker ved levering

Vi gør os meget umage med at pakke varerne inden vi sender dem til dig. Sker det dog alligevel, at varen er defekt eller fejlekspederet ombytter vi naturligvis uden udgifter for dig. Den nye vare fremsendes, så snart vi har modtaget den defekte eller forkerte leverance fra dig. For at ovenstående gør sig gældende er det dog vigtigt at du kontakter os, inden 8 dage fra modtagelse:

E-mail: kontakt@kemoteket.dk

Telefon: 4223 1008

Uafhentede varer

Vi har retten til at kræve returomkostninger, såfremt pakken bliver uafhentet eller hvis modtagelsen af pakken nægtes. Disse omkostninger ved returfragten fratrækkes ved kreditering af ordren.

.

Reklamationsret

Man har som kunde 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Retten til at reklamere dækker ikke over almindelig slidtage. Det er en forudsætning, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over en vare bedes du tage kontakt til kemoteket.dk pr. e-mail kontakt@kemoteket.dk – Afvent altid vores tilbagemelding, inden eventuelle varer sendes retur.

Uforsvarlig forsendelse vil medføre bortfald af reklamationsret samt returning for egen regning.

Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, & e- mail adresse, som registreres ved ordreafgivelse, bliver på ingen måde videregivet eller gjort tilgængelig for tredjemand. Vi bruger udelukkende dine personlige oplysninger ved behandling af din ordre. Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, og de er kun tilgængelig for Kemoteket’s troværdige personale.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@kemoteket.dk

 

Copyright

Alt indhold på Kemoteket.dk er forbeholdt Kemoteket.dk og vores leverandører. Det er derfor ikke tilladt at kopiere noget fra siden uden tilladelse er givet af Kemoteket.dk

 

Kontaktoplysninger

Kemoteket.dk

CVR nr.: 38819496

Oluf Bagers Gade 29, 2 tv

5000 Odense C

Åbent efter aftale

Telefon: 4223 1008

Email: kontakt@kemoteket.dk